vAD gör dig glad?

Vad gör dig glad? Med den frågan kan jag öppna en hel konferens. Först blickar som söker efter någon att prata med, sedan surret när folk börjar berätta: hålla mitt barn i handen, se över havet, jobba hårt tillsammans på jobbet. Svaren bubblar upp. Ibland tänker jag att jag kan lämna lokalen där, att människor fått kontakt och är igång med samtal de inte haft förut. Allt handlar om att vad som ger dem kraft, vad som får dem att ladda batterierna och fylla på med ny energi.

Vad svarar du på frågan?
Är den självklar för dig?

Själv har jag tyckt att den är värd att tänka på. Samverkan är något som gör mig glad, som fyller mig med energi; allt från att ha riktigt kul på dansgolvet, göra ”moves” tillsammans där man känner av samspelet, till att hålla workshops där hela teamet fyller i, bygger på och skapar nytt tillsammans. Det räcker länge för mig.

Jag jobbar med att säkra energiförsörjningen till människor och team. Det är målet. Efter en smäll i den berömda väggen för över tjugo år sedan har jag blivit oerhört nyfiken på hur vi människor gör för att hålla oss starka i en tid som vår. Vi har utmaningar, men vi har också möjligheter.

Under Power week sätter jag fokus på en fråga. Denna vecka har fokus på kraftkällorna i ditt liv.
Idag handlar om VAD. I morgon får du nya frågor. De handlar om VEM…  Vi ses!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Mikael Skoog » var tankar du energi?:  ”Dina speciella plats förändras, men även du. Det finns så många platser där man ..”

  • Veronica » vAD gör dig glad?:  ”Sång. Att känna hur min själ jublar när toner tar plats i min kropp och letar si..”

  • Zepter » vAD gör dig glad?:  ”Ligga ibland tång i det salta havet & bara flyta, sväva i vattnet, känna sältan,..”

  • Karin G » vAD gör dig glad?:  ”Blir glad av att vara mitt i livet. Och allt det som hör till. Tack för frågan L..”

  • Ulf Bergman » vAD gör dig glad?:  ”Mycket fint och tänkvärt Lena. Mer sånt - mer kraft, mer glädje, mer liv. Det ge..”