Välkommen till Kraftlabbet - tankesmedjan för oss som vill att arbetsplatser ska funka kanon. Afterworkshops med teman på Söder i Stockholm. Vi som driver labben heter Lena Gennerud - egen företagare inom Grupp & Affärsutveckling sedan 2009, och Jacob Gennerud - har färska erfarenheter av arbetsmarknadens villkor för unga människor.
VÅR BEDÖMNING ÄR:
Det finns frågor vi behöver hjälpas åt för att lösa i dagens arbetsliv - mellan bolag, över gränser. Det handlar om de mänskliga och mellanmänskliga frågorna som berör oss alla. Kraftlabbet är ett fritt forum där vi utforskar och lär av varandra.
Tack alla ni som kom på höstens teman MOD, SAMARBETE & VISION. Nu planerar vi för våren! 
 

Kraftlabbet är för dig som leder andra, leder projekt, leder utveckling eller helt enkelt leder dig själv. Du som är intresserad av mänskliga frågor på jobbet - kom!

IDÉ OCH INITIATIV KRAFTLABBET
Lena Gennerud 
är uppfinnare, utbildare och författare. Hon har uppfunnit valutan som räknar på känslor och skrivit boken om Kraftekonomi - metoden som stärker ledare och lyfter team.
Hejdadig Grupp & Affärsutveckling är hennes bolag sedan 2009. Förutom konsult som ledarcoach, konceptutveckare, teambuilder etc är Lena erfaren säljare, chef och brand manager. Hennes grundutbildning är kemist och nu är det dags att labba igen - denna gång om de mänskliga frågorna.

Filmtime! skapa utvecklingskraft tillsammans