Välkommen till Kraftlabbet - tankesmedjan för oss som vill att arbetsplatsen ska funka kanon. Afterworkshop med teman på Söder i Stockholm. Jag som ordnar heter Lena Gennerud och driver företag sedan 2009. Det finns frågor vi behöver hjälpas åt för att lösa i dagens arbetsliv - mellan bolag, över gränser. Det handlar om de mänskliga och mellanmänskliga frågorna som berör oss alla. Kraftlabbet är ett fritt forum där vi utforskar och lär av varandra. Höstens teman är MOD 26 sept, SAMARBETE 24 okt & VISION 28 nov. Jag bjuder! 

Kraftlabbet är för dig som leder andra, leder projekt, leder utveckling eller helt enkelt leder dig själv. Du som är intresserad av mänskliga frågor på jobbet - kom!

ARRANGÖR KRAFTLABBET
Lena Gennerud 
är uppfinnare, utbildare och författare. Hon har uppfunnit valutan som räknar på känslor och skrivit boken om Kraftekonomi - metoden som stärker ledare och lyfter team.
Hejdadig Grupp & Affärsutveckling är hennes bolag sedan 2009. Förutom konsult som ledarcoach, konceptutveckare, teambuilder etc är Lena erfaren säljare, chef och brand manager. Hennes grundutbildning är kemist och nu är det dags att labba igen - denna gång om de mänskliga frågorna.

Filmtime! skapa utvecklingskraft tillsammans