Frågor & info: 
Lena 070-461 44444
eller lena@hejdadig.nu

 

Kraftlabbet är tankesmedjan för oss som vill att arbetsplatsen funkar kanon. Afterworkshops med teman vid St Eriksplan i Stockholm.

SKAPA UTVECKLINGSKRAFT TILLSAMMANS
Det finns frågor vi behöver hjälpas åt för att lösa i dagens arbetsliv – mellan bolag, över gränser. Det handlar om de mänskliga och mellanmänskliga frågorna som berör oss alla. Kraftlabbet är ett fritt forum där vi utforskar och lär av varandra. 

Vi som driver labben heter Lena Gennerud – egen företagare inom Grupp & Affärsutveckling sedan 2009, och Jacob Gennerud – går grundlärarutbildningen och har färska erfarenheter av arbetsmarknadens villkor för unga. Välkommen till tankesmedjan!

loading...

Kraftlabbet är för dig som leder andra, leder projekt, leder utveckling eller helt enkelt leder dig själv. Du som är intresserad av mänskliga frågor på jobbet – kom!

Prova på-biljett: Afterworkshop 150 kr och vi bjuder på fika!
Business-biljett: 1000 kr/tema + moms. Kvitto spec. ledarutbildning.

IDÉ OCH INITIATIV KRAFTLABBET
Lena Gennerud 
är uppfinnare, utbildare och författare. Hon har uppfunnit valutan som räknar på känslor och skrivit boken om Kraftekonomi – metoden som stärker ledare och lyfter team.
Hejdadig Grupp & Affärsutveckling är hennes bolag sedan 2009. Förutom konsult som ledarcoach, konceptutveckare, teambuilder etc är Lena erfaren säljare, chef och brand manager. Hennes grundutbildning är kemist och nu är det dags att labba igen – denna gång om de mänskliga frågorna.

Filmtime! skapa utvecklingskraft tillsammans