KRAFTSTEGEN är för dig som bestämt dig för att lyfta ditt team. Med Kraftekonomins metodik och språk lär du känna dina medarbetare bättre och startar en utvecklingsresa tillsammans. I detta paket ingår 5 gånger med dig och din grupp, och 5 gånger då du och jag, Lena Gennerud, träffas själva.
Gruppträffarna är både interaktiva föreläsningar och workshops kring era nyckelfrågor - allt för att ta er till nästa nivå på ert sätt. Mellan varje gång hejdar ni er, smälter intrycken, hinner prata med varandra och ta personliga steg. Processen är tre till sex månader, med en uppföljande workshop. Efter Kraftstegen får du dokumentation av övningarna vi gjort. Det blir lätt att fortsätta utveckla ditt team själv.

* Vill tacka dig grymt mycket för 5 helt fantastiska omgångar.

 * Kul att göra detta i grupp då det hjälpte att få olika personers syn på en och samma sak. Känslan av att man är ensam minskar då betydligt!

 * Underbart det du bjuder oss människor i stress och prestationernas tider.

* Större insikt i sig själv och samtidigt förstå andra människor. Jag tycker detta är klockrent!

* Användbarhet: Betyg 10 +
av 10 möjliga.

KRAFTKURSEN är en dag. Den dig och ditt team möjlighet att både lära er Kraftekonomins grunder, göra övningar och inventera möjligheterna för just er. Fokus ligger på samarbete för att öka förståelse och se era möjligheter både som individ och grupp. Efter dagen har du som chef en tydlig bild av vilka områden ni kan och vill ta tag i för att fortsätta utveckla verksamheten. I priset ingår ett utvärderingsmöte med dig som beställande chef och mig som kursledare; 4  ögon ser mer än 2.

* En dag som inte var lik
någon annan.
 
* Är mycket angelägen om
att vi följer upp detta. Viktigt för vår gruppgemenskap och arbetssätt.
 
*Roligt, nytt och innovativt.

*Skapade en mycket positiv stämning. Alla hade roligt och man fick en bra ”connection” med varann.
 
* Det här kändes helt rätt.

 

KRAFTFÖRELÄSNING är ett snabbt sätt att ge din grupp ett nytt sätt att tänka, och prova ett par av Kraftekonomins övningar.
Ni lär er begrepp som gör det lättare att prata om er verklighet tillsammans. Eftermöte med mig är valfritt, och ingår om du vill.
Välj fokus: Hälsa, Samarbete eller Utveckling.
Du kan även boka en KP-höjar-föreläsning via 
Talarforum!

* Bäst var dina personliga
berättelser! Modellen/
metaforen om kraftpoäng.
 
* Det finns ett ansvar att ta i varje situation. Du demonstrerade det med den äran.

* Det är de små förändringarna som gör skillnad.